Informatie

Algemeen en datum

Het Congres Duurzaamheid 2022 – Energietransitie van Binnenlands Bestuur vindt plaats op donderdag 13 oktober 2022 in cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen.

Het congres start om 9.30 uur (inloop) en eindigt rond 17:30 uur.

Doelgroep

Voor alle ambtenaren en bestuurders die op de hoogte willen raken of blijven van alles wat speelt in op het gebied van de energietransitie en wat dat voor hun werk of hun gemeente zal betekenen.

Prijzen*

Als u boekt vóór 15 augustus 2022:

€ 220,00 (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 275,00 (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

Na 15 augustus:
€ 295,00 (als abonnee Binnenlands Bestuur)
€ 365,00 (als niet-abonnee Binnenlands Bestuur)

* genoemde prijzen zijn excl. BTW

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: events@binnenlandsbestuur.nl. In geval van annulering tot uiterlijk 4 weken voor de datum van het event, wordt een bedrag van € 50 wegens administratiekosten in rekening gebracht.  Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Binnenlands Bestuur – onderdeel van Sijthoff Media – zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.

Andere events

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de events van Binnenlands Bestuur? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief events via deze link.


Binnenlands Bestuur organiseert dit congres in samenwerking met de volgende partners: